TANK

Øyeblikkelig hjelp:

Vi i JTR Gruppen har spesialisert oss på å fjerne gamle oljetanker som har blitt brukt i forbindelse med oljefyring. Vi har meget effektive metoder og utstyr som takler de fleste forhold. Det viktig å tenke over at oljetankene representerer et betydelig miljøproblem. Tankene bør fjernes jo før jo heller. For å stimulere til dette, tildeler Enova tilskuddsmidler. Spør oss gjerne om hvordan dette virker og hva du kan få av støtte.

FJERNE OLJETANK

JTR har svært effektive metoder og utstyr som takler de fleste forhold. Vi graver fram og fjerner tanken der dette er mulig. Er det vanskelig å grave fram tanken, fylles den med pukk, grus eller organisk herdeskum. Tanken tømmes for olje og renses. Væsken som suges opp leveres til spesialmottak. Alt materiell blir levert til godkjent mottak. Ferdigmelding sendes til kommunen.

Delbetaling og rabatter:
Vi kan tilby alle våre kunder rentefri delbetaling i 2 eller 4 deler. Er det ønskelig med delbetaling må dette opplyses om ved bestilling eller forespørsel.

Vi kan også tilby naborabatt og rabatt ved medlemskap i Huseiernes landsforbund (rabatter kan ikke kombineres)

GRAVEFRI SIKRING AV OLJETANK

Ved hjelp av organisk herdeskum kan JTR Gruppen tilby en gravefri metode for konservering av gamle oljefyrtanker.

Har du en gammel oljetank liggende men ønsker å unngå graving? Da har vi løsningen. Vi tilbyr en gravefri metode for å sikre oljetanken. Vi tømmer tanken for resterende olje, renser tanken innvendig og fyller den med organisk herdeskum.

Dette er en effektiv, enkel og kostnadsbesparende metode.

Arbeidet dokumenteres og meldes inn til kommunen.

Delbetaling og rabatter:

Vi kan tilby alle våre kunder rentefri delbetaling i 2 eller 4 deler. Er det ønskelig med delbetaling må dette opplyses om ved bestilling eller forespørsel.

Vi kan også tilby naborabatt og rabatt ved medlemskap i Huseiernes landsforbund (rabatter kan ikke kombineres).

ENOVA støtte:

ENOVA har utvide støtte for utkobling av oljetanker ut 2018, denne støtten halveres i 2019 og fjernes i 2020 når forbudet mot bruk av gamle oljetanker trår i kraft.

Fra ENOVA sine hjemmesider:
Vi ønsker å bidra til at du kommer raskt i gang og kutter klimagasser allerede nå. Derfor øker vi støtten og kan gi deg inntil 50 000,- i støtte ut 2018 hvis du bytter ut oljefyren med en varmeløsning som vi støtter. Har du oljekamin, får du 6 000,- hvis du erstatter den med en rentbrennende vedovn, pelletskamin eller luft-til-luft-varmepumpe.

Støttebeløpet til fjerning av oljefyr/oljekamin og tank halveres i 2019, og avvikles helt når forbudet trer i kraft i 2020.

Har du en gammel tank som du vil ha koblet ut er det bare å ta kontakt for en uforpliktende befaring og pristilbud.

Link til ENOVA sine tilskuddsordninger for fjerning av oljetanker finnes i linkene under:

Oljekamin og tank
Oljekjel og tank

TANKRENGJØRING

JTR tilbyr rengjøring av de aller fleste typer tanker som tørrbulk på skip og landanlegg, oljetanker, sandfang, septiktanker etc. Sammen med gode samarbeidspartnere garanterer vi for sikre og miljøbevisste nedstrømsløsninger for alle typer masser og væsker.

Har du behov for umiddelbar hjelp?