TANK

Øyeblikkelig hjelp:

Vi i JTR Gruppen har spesialisert oss på å fjerne gamle oljetanker som har blitt brukt i forbindelse med oljefyring. Vi har meget effektive metoder og utstyr som takler de fleste forhold. Det viktig å tenke over at oljetankene representerer et betydelig miljøproblem. Tankene bør fjernes jo før jo heller. For å stimulere til dette, tildeler Enova tilskuddsmidler. Spør oss gjerne om hvordan dette virker og hva du kan få av støtte.

FJERNE OLJETANK

JTR har svært effektive metoder og utstyr som takler de fleste forhold. Vi graver fram og fjerner tanken der dette er mulig. Er det vanskelig å grave fram tanken, fylles den med pukk eller grus. Tanken tømmes for olje og renses. Væsken som suges opp leveres til spesialmottak. Alt materiell blir levert til godkjent mottak. Ferdigmelding sendes til kommunen.

Delbetaling og rabatter:
Vi kan tilby alle våre kunder rentefri delbetaling i 2 eller 4 deler. Er det ønskelig med delbetaling må dette opplyses om ved bestilling eller forespørsel.

TANKRENGJØRING

JTR tilbyr rengjøring av de aller fleste typer tanker som tørrbulk på skip og landanlegg, oljetanker, sandfang, septiktanker etc. Sammen med gode samarbeidspartnere garanterer vi for sikre og miljøbevisste nedstrømsløsninger for alle typer masser og væsker.

Har du behov for umiddelbar hjelp?

.