INDUSTRI

Øyeblikkelig hjelp:

Vi utfører en rekke tjenester for industrien. Moderne, kraftig utstyr og dyktige medarbeidere gjør JTR Gruppen til en trygg samarbeidspartner for alle typer oppdrag. Vi tilbyr jobber med ultrahøytrykksspyler, supersuger og vakuumgraver.

SUG/BLÅS AV PUKK

Mange grunnmurer har pukk og leca som drenering/isolasjon inn mot grunnmuren. Dette er effektivt, men krever vedlikehold. Med våre supersugere kan vi effektivt fjerne singel, pukk og leca. Utstyret kan også like effektivt benyttes til å blåse pukk, singel eller leca rundt grunnmurer, i tanker eller andre plasser som trenger å fylles med masse.

SUG/BLÅS AV SINGEL PÅ TAK

Å benytte en av våre fire supersugere til fjerning av singel fra taket i forbindelse med reparasjon, omtekking eller lignende er både effektivt og skånsomt. Vi kan utføre hele jobben med fjerning, deponering og transport om du ønsker det. Vi blåser også opp ny singel på taket.

SUG AV SEMENT OG ANDRE TØRRSTOFFER

Med bred erfaring fra fjerning av skjæresand fra industri til rengjøring av tørrbulktanker, fra båter og landanlegg, håndterer JTR Gruppen de aller fleste utfordringer. Vi har maskiner med stor kapasitet, som takler godt både lange slangeutlegg og store høydeforskjeller. Med vårt utstyr kommer vi til de aller fleste steder.

MASSEFOR- FLYTTNING

Ved hjelp av supersuger og vakuumgraver kan JTR Gruppen effektivt forflytte eller fjerne masser. Bilene har en kapasitet på opptil 10 m3 per lass, men kan enkelt kombineres med krokbil og container som gjør masseforflyttingen enda mer effektiv og kostnadsbesparende. Alle typer masser opp til 200 mm i diameter kan effektivt suges inn.

VAKUUMGRAVING

Som eneste leverandør i Rogaland kan JTR tilby vakuumgraver sammen med spesialdesignet hydraulisk minigraver.

Vakuumgraveren kan brukes både med og uten minigraveren. Vakuumgraveren er utstyrt med en kraftig hydraulisk sugebom, trykkluftspistol som gjør det enkelt å utføre spesialjobber som avdekking av kabler, graving rundt kummer, reparasjon av skader på avløp og lignende.

Graveren kan fjerne opp til 10 kubikk masse før den må tømmes. Dette kan gjøres effektivt rett i krokkasse slik at ståtiden blir minimal, og kostnaden begrenses.

Tilleggsutstyr for bruk innendørs:
Hydraulisk drift kombinert med konstant vakuum gjør graveren spesielt godt egnet til arbeid innendørs og i kulverter. Den avgir ingen gasser slik som en tradisjonell graver gjør, samtidig som mye av støvet blir fjernet gjennom sugeslangen.

Minigraveren har en sugekanal mellom beltene hvor sugeslangen fra vakuumgraveren blir koblet på. Dette gjør graveren meget effektiv, og all masse forsvinner rett inn på bil. Graveren er liten av størrelse, har lav vekt og hydraulisk drift. Dette gjør at vi kommer til nesten hvor som helst, enten det er utendørs eller inne, over eller under bakken.

Utstyret er allsidig og kan benyttes til utskifting av drens, fremgraving av kummer, utgraving til støttemur, flytting av masse, meisling av gulv og fjerning av masse fra kulvert/kummer.

MUDRING AV HAVBUNN

JTR Gruppen har lang kompetanse og erfaring når det gjelder mudring av havner og havneområder. Det mest typiske er utdyping for å tilpasse havbunnen til større båter. Vi påtar oss også oppdrag som går på rydding av havbunnen, som for eksempel å fjerne vegetasjon. Utstyret vi bruker er anvendelig og fungerer godt for flere bruksområder.

FLERE TJENESTER FOR INDUSTRI

  • Graving
  • Kjerneboring, betongsaging og meisling
  • Tankrengjøring (les mer under tank)
  • Reparasjon av vann og avløpsrør

SUGING AV TYNGRE MASSER

Våre supersugere har en sugekapasitet som er fem ganger større enn en vanlig slambil. Disse egenskapene kommer til sin rett ved suging av tyngre masser som jord, gjødsel, fett og våt betong.

Har du behov for umiddelbar hjelp?

.