Tankvask industri

Ny satsing på rørfornying og servicetjenester i Bergen!

Ny satsing på rørfornying og servicetjenester i Bergen!

 

JTR Gruppen er en betydelig totalleverandør innen effektive vedlikeholdstjenester for vann og avløp. 1. mars åpner JTR Gruppen egen avdeling i Bergen.

JTR Gruppen leverer et bredt spekter av servicetjenester innen rør og rørvedlikehold, med spesialbiler for slamsuging og rørinspeksjon. Med over 40 års fagkompetanse er målet å tilføre distriktet gode tjenester til konkurransedyktige priser. Avdelingen blir et arbeidsfellesskap mellom JTR Gruppen og søsterselskapet TT-Teknikk.

Tar vare på verdiene

Vidar Aase blir JTRs nye avdelingsleder og representerer begge selskapene. Aase har over 20 års erfaring fra vann og avløp i nettopp Bergen. Nå gleder han seg til nysatsingen.

Det er viktig å drive faglig service og å vedlikeholde for å bevare. Det tjener både kundene og miljøet på, understreker Aase.

Markedet for rørservice og vedlikehold er stort i Bergen. Vestlands-hovedstaden er Norges nest største by, med hele 435 000 innbyggere i Bergen og omegn. I tillegg er Bergen en gammel by, med verdifull historie og gammel infrastruktur både i sentrumskjernen og bydelene.

Solid aktør

JTR Gruppen er en stor aktør innen rørinspeksjon, høytrykkspyling, slamsuging, VA kontroll med mer, og utfyller TT-Teknikks solide innsats innen bærekraftig rørfornying. Samlet gir arbeidsfellesskapet et komplett tilbud til både privat- og proffmarkedet og det offentlige.

Vi er genuint opptatt av bærekraft og kostnadseffektive løsninger. De aller fleste boligeiere vil ha behov for våre tjenester en eller annen gang gjennom et helt liv. Da er det godt med kyndig hjelp, fra folk med erfaring. Vi gleder oss stort til å ta fått på arbeidet, forteller Vidar Aase.

Selv startet han som rørlegger i Bergen. Etter 14 år i yrket begynte Aase å arbeide innen rørinspeksjon. Derfra jobbet han seg opp til stillingen som daglig leder i et annet selskap. Med topp moderne utstyrspark og Vidar Aase på laget skal JTR Gruppen sørg for at kundene i Bergen får en kostnadseffektiv og løsningsorientert behandling.

Fakta

JTR Gruppen har fra før avdelinger som dekker Haugalandet, Stavanger, Ryfylke, Dalane og Vest- Agder. Den fullverdige avdelingen i Bergen vil tilby rørfornying, rørinspeksjon og alle tjenester som høytrykkspyling, slamsuging, VA kontroll, supersuger og vedlikeholdsrens for ventilasjon og innvendige avløp til privatmarked, proffmarked og det offentlige.

.