TT-Teknikk og JTR Gruppen åpner i Bergen

JTR Gruppen åpner i Bergen

Endelig åpner vi i Bergen.

 

JTR Gruppen åpner en ny avdeling i Bergen 1.mars og vi gleder oss stort til å ta fått på arbeidet i Norges nest største by med hele 435 000 innbyggere i Bergen og omegn.

Tjenester

Vi gleder oss til å tilby våre tjenester i Bergen, og med over 40 års fagkompetanse skal vi tilføre distriktet gode tjenester til konkurransedyktige priser. Vi kan tilby en rekke tjenester med fokus på bærekraft og kostnadseffektive løsninger.

Kundegrupper

Som en totalleverandør av vedlikeholdstjenester innen vann og avløp tilbyr vi våre tjenester til privatmarked, proffmarked og det offentlige. Vårt fokus på kvalitet, leveringsdyktighet og kundeservice er det som skal kjennetegne JTR Gruppen.

Ønsker du å komme i kontakt med vårt kontor i Bergen? Kontakt oss her.

Avdelinger

Vi har fra før avdelinger som dekker Haugalandet, Stavanger, Ryfylke, Dalane og Vest-Agder. En tilstedeværelse i Bergen har vært vurdert i lang tid, og det er Derfor svært gledelig at vi nå åpner en fullverdig avdeling med rørfornying, rørinspeksjon og alle tjenester som høytrykkspyling, slamsuging, VA kontroll, supersuger og vedlikeholdsrens for ventilasjon og innvendige avløp.

Klikk her for å se hvilke tjenester vi tilbyr i Bergen.

.