VÅRE TJENESTER

Øyeblikkelig hjelp:

HØYTRYKKSPYLING

01.
Det kan være mange grunner til tette rør. JTR Gruppen foretar inspeksjon og lokaliserer problemet. Vi finner ofte at tette rør skyldes fett, betongrester, røtter eller andre harde avleiringer. Dette fjernes med vann og kraftig trykk. Vi tiner også frosne avløpsrør, utfører fasadevask og spyler fjell og asfalt.

Rør

02.
Vann- og avløpsrørene ligger skjult for oss. De er lette å glemme, i alle fall så lenge alt er i orden. Men rør har begrenset levetid. En rørinspeksjon vil avsløre mulige og kommende problemer, og gjøre det mulig å være i forkant.

TANK

03.
Vi i JTR Gruppen har spesialisert oss på å fjerne gamle oljetanker som har blitt brukt i forbindelse med oljefyring. Vi har meget effektive metoder og utstyr som takler de fleste forhold. Det viktig å tenke over at oljetankene representerer et betydelig miljøproblem. Tankene bør fjernes jo før jo heller. For å stimulere til dette, tildeler Enova tilskuddsmidler. Spør oss gjerne om hvordan dette virker og hva du kan få av støtte.

TØMMING

04.
Vi har høy kompetanse og utstyret som trengs for alle typer tømming. Vi utfører slamsuging av ikke farlig slam og sand. Som kunde hos oss skal du alltid være sikker på at avfallet blir levert til godkjent deponi for behandling.

INDUSTRI

05.
Vi utfører en rekke tjenester for industrien. Moderne, kraftig utstyr og dyktige medarbeidere gjør JTR Gruppen til en trygg samarbeidspartner for alle typer oppdrag. Vi tilbyr jobber med ultrahøytrykksspyler, supersuger og vakuumgraver.

Har du behov for umiddelbar hjelp?

.